Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer F.Bahçe Ülker farklı kazandı! - Basketbol Haberleri

        Hakemler: Engin Kennerman, Zafer Yılmaz, Berk Torun

        Fenerbahçe Ülker: Green 2, Mirsad 17, Rasim, Giricek 23, Mrsic 3, Vidmar 6, İsmail, Oğuz 9, Smith 14, Serhat 5, Preldzic 14

        Antalya Kepez Belediyesi: Melih 4, Mesut, Arda 3, Bavcic 16, Levent 13, Serkan 2, Martin 6, Ali 2, Hakan 5, Taylor 28, Güven 2

        1. Periyot: 24-28

        Devre: 49-44 (Fenerbahçe lehine)

        3. Periyot: 74-67

        Beş Faulle Çıkanlar: Melih 32.51 (Antalya Kepez Belediyesi)

        Basketbolda 24. Erkekler Teknosa Türkiye Kupası Eleme Turu (B) Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, Antalya Kepez Belediyesi'ni 93-81 yendi.

        Grupta dün yapılan ilk maçlarda Erdemirspor'u farklı yenen Fenerbahçe Ülker ile Bandırma Banvitspor'u uzatmalar sonucu mağlup eden Antalya Kepez Belediyesi'nin bugünkü mücadelesine, Antalya ekibi hızlı başladı.

        Kepez Belediyesi, oyunun ilk dakikalarında Bavcic, Levent ve Martin ile bulduğu basketlerle 6-0 öne geçti. Antalya ekibine Giricek ve Vidmar ile bulduğu sayılarla karşılık veren Fenerbahçe Ülker, 3. dakikadan itibaren oyunda dengeyi sağladı.

        5. dakika Fenerbahçe Ülker'in 15-13 üstünlüğüyle geçilirken daha sonra karşılıklı basketlerle devam eden ilk periyotu Antalya Kepez Belediyesi 28-24 önde tamamladı.

        2. periyotun hemen başlarında aradaki farkı kapatarak öne geçen, daha sonra tekrar geriye düşmesine rağmen yeniden üstünlüğü ele alan Fenerbahçe Ülker, özellikle savunmadaki etkili oyunuyla ilk devreyi 49-44 önde kapattı.

        Karşılaşmanın 3. periyotu da her iki takımın karşılıklı basketleriyle başladı. Bu periyotun ilk 5 dakikalık bölümü 61-56 Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğüyle geçildi. Özellikle dışarıdan bulduğu sayılarla etkili olan Fenerbahçe Ülker, 3. periyotu da Antalya ekibi karşısında 74-67 önde tamamladı.

        Son periyotta arka arkaya basketler bulan ve rakibine oranla çok daha etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe Ülker, aradaki farkı daha da açarak karşılaşmadan 93-81 galip ayrıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa