Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Spor yorumcuları, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi - Çaykur Rizespor Haberleri
        • 1

          Sezona Şampiyonlar Ligi'nden elenerek başlayan Fenerbahçe, lige de kötü bir giriş yapmış ve ilk 4 haftada 3 mağlubiyet yaşamıştı. Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek yara saran sarı-lacivertliler sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'e 4-1 kaybetmiş ve ardından Beşiktaş'la evinde 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ligin 7. haftasında Çaykur Rizespor'a da 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Cocu yönetimindeki 10. resmi maçında 6. mağlubiyetini aldı.

        • 2

          Spor yorumcuları Erman Toroğlu, Metin Tekin, Tümer Metin ve Ahmet Çakar, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve şunları söylediler:

          ERMAN TOROĞLU: FENERBAHÇE'DEN BİR HALT OLMAZ

          "Rizespor 3, Fenerbahçe 0... Fenerbahçe 0... Fenerbahçe hakikaten sıfır. Sağından bakıyorum, solundan bakıyorum, hocam Fenerbahçe sıfır ve 10. maçı. 10 maç beklenir, bu Fenerbahçe'den bir halt olmaz."

        • 3

          "Fenerbahçe'nin yapacağı bir iş var. Biraz dalga geçer gibi oluyor ama ya Okan Buruk'u alacaklar, ya da Okan Buruk'u dinlendirecekler. Bakıyorsun Rizespor'a, takım gibi oynuyor. Biraz daha dikkatli olsalar iki gol daha atarlardı."

        • 4

          "Fenerbahçe'nin bir tane pozisyonu var. Fenerbahçe inanılmaz derece yan top yapıyor. Kağnı gibi top oynuyor. Mehmet Topal oyun kuruyor Fenerbahçe'de. Mehmet Topal 5'lik bir futbolcu. Daha Fenerbahçe için konuşmaya gerek var mı? Fenerbahçe'de Mehmet Topal oyun kuruyorsa, Fenerbahçe'nin işi bitmiştir."

        • 5

          "TEKNİK DİREKTÖR FALAN YOK"

          "Fenerbahçe'de teknik direktör falan yok. Bir anormallik var. Bu normal bir iş değil. Fenerbahçe takımının bir derdi var. Mutsuzlar. Dün otobüsten inerken de gördüm. Bir futbol takımının enerjisi olur. Fenebahçeli oyuncular sinirlenmiyorlar bile ya.. İsyan etmiyorlar. Nasıl bir takım bu?"

        • 6

          "Cocu yapsaydı şu ana kadar yapardı. Bir takım kötü oynayabilir. Hakkı da var ama böyle bir futbol yok. Ne yardımlaşma var, ne bir taktik var. Bunlar rakip takımı da tahlil etmemişler. Bu adam sezon başı geldi. Takımda bir şey olması lazım."

        • 7

          METİN TEKİN'DEN COCU'YA ELEŞTİRİ

          'Cocu Beşiktaş maçından örnek verdi. Dedi ki 'İlk yarıdaki oyunu yansıtabilirsek...'' Siz bir teknik adam olarak neden iyi oynadığınızı bilmiyorsanız ya da anlayamıyorsanız çok büyük bir eksiklik. 'İnşallah yansıtırız' ile yapıyorsanız, bu çok daha büyük bir soru işareti...''

        • 8

          ''Cocu'nun yaptığı şey Fenerbahçe'nin sorununu çözemeyecek. Beşiktaş maçında önde bastık diyor, o zaman her maç önde basın. Neden iyi oynadıklarını bilmiyor, Fenerbahçe adına üzüldüm''

        • 9

          TÜMER METİN: AYKUT HOCA HAKKINI HELAL ETSİN

          "Çok sıkça eleştirdik Aykut Kocaman'ı. Aykut Hoca hakkını helal etsin, ben öyle söyleyeyim. Çünkü, eleştirdiğimiz anlarda erozyona uğramış Fenerbahçe kadrosunu olabilecek en iyi şekilde oynatıyormuş."

        • 10

          "Geçmişte çok önemli hocalarla çalışma imkanı yakaladım. Fenerbahçe'nin ismi çok büyük. Gönül verenler, müzesi kalabalık. Bu tip camialarda beklenti hep yüksek olur. Yurt içi sınırlarında Fenerbahçe favori yazılır. Maziye, müzene, şampiyonluklara bakarak favori olmak artıdır ama bugünkü kadro bize onu söylemiyor"

        • 11

          AHMET ÇAKAR: KIRBAÇ KASIRGASI, FENERBAHÇE'YE DENK GELDİ

          "Kuzeydoğuda bulunan şirin sahil şehrimiz Rize'de tuhaf şeyler yaşanıyor! Ege'de beklenen kırbaç kasırgası, Rize'de Fenerbahçe'ye denk geldi"

        • 12
        • 13
        • 14
        • 15
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa