Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Spor yazarlarından Braga - Beşiktaş maçı yorumu - Futbol Haberleri
        • 1

          GÜNTEKİN ONAY: Beşiktaş, Braga deplasmanına gruptaki iddiasının az olduğu gerçeği ile gitti. Ancak sahaya kaybetmeyi kabullenerek çıkmadı. Siyah beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı dahil birçok as oyuncusundan yoksun olsa da dünkü 11 daha iyisini yapabilirdi.

        • 2

          İlk yarıda Braga’ya fazla gol için fazla şans vermese de kenarlardan gelen toplarda hamle ve pozisyon hataları olunca kalesinde 2 basit gol gördü. Bu durum ne yazık ki bu yılki Avrupa Ligi serüveninde Beşiktaş’ın kaderi oldu.

        • 3

          ATİLLA GÖKÇE: Beşiktaş yine de hak etmediği kötü bir durumla karşı karşıya kaldı. Bu yıl özellikle UEFA Avrupa Ligi’nde doğru oyunu oynamasına rağmen hücumda kaybettiği toplar yüzünden olmadık savunma açıkları vererek yenik düştü. Dün de değişmedi tablo… Top kullanma yüzdesiyle rakibinden daha önde olan takım, orta alandaki yetersizlik, hücumdaki etkisizlikle keyif ve umut verecek bir oyun sergileyemedi.

        • 4

          Kayıp maçın ve havlu atılarak bitirilen tur şansının en önemli nedeni, Beşiktaş’ın kadro istikrarını bir türlü yakalayamaması. Sakatlıklar ve cezalar yüzünden zaten yeterliliği de sorgulanan takım beklendiği gibi kaybetti. Şimdi içeri dönecekler. Bakalım Süper Lig’de bize hangi şarkıları söyleyecekler?

        • 5

          CEM DİZDAR: Olgunlaşmamış, henüz ‘acemi takım’ hüviyetindeki Beşiktaş fazlasıyla umutsuz!.. Beri yandan onca sakattan sağ kalanlarla, üstelik puansız olarak sahada. Buna rağmen ilk devre Braga ile aralarında öyle aman aman bir fark göze çarpmıyor.

        • 6

          Beşiktaş’ın sorunu, öndeki Umut/Güven ikilisi ile takımın diğerleri arasındaki kapanmaz mesafeden kaynaklanıyor. Şenol Güneş takımlarında zaman zaman pırıltılı görünen Güven Yalçın’ı görünmez kılan da bu oyun. Beri yandan bazı özel yeteneklerden medet umar hale gelmek ise düzen/sistem acısından son derece acıklı...

        • 7

          Lens’in atılmasıyla ‘son umut kırıntıları’ da ortadan kalkınca maç, Beşiktaş açısından bir ‘boş vermişlik’ karşılaşmasına dönüştü. Görünen o ki, Beşiktaş ligin devre arasında şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacak. Tuttu tuttu, tutmadı işler ciddi zora girer gibi görünüyor...

        • 8

          OKTAY DERELİOĞLU: Beşiktaş kötü oynuyor. Braga iyi oynayarak Beşiktaş'ı yenmedi. Abdullah hoca, Portekiz'e gitmedi ama kurduğu 11'de ligi düşündüğü açıkça belli. Şans bulan oyuncular vardı. Kartal gibi.Güven ve Umut birlikte oynadılar.

        • 9

          Ama şunu söylemeliyim ki farkı yine kaleci Karius önledi. Beşiktaş takımında nedense, kim oynarsa oynasın panik halinde oynuyor. Rahat bir oyun anlayışı yok.Maçın başlama düdüğü ile birlikte sonuna kadar bir panik havası var.

        • 10

          DENİZ ÇOBAN: 44. dakikada Beşiktaş’tan Lens’e çıkan kırmızı kart çok komikti. Hakemin kartı gösterirken yaptığı beden diline bakılırsa, Lens’in kramponun tabanıyla rakibine bir müdahalesi olduğunu anlatır gibiydi.Oysa bizim ekrandan gördüğümüz tamamen farklıydı.

        • 11

          Lens rakibine tehlike yaratmamak için ayaklarını dizinden bükerek topa kaymış, kırmızı kartı gerektiren bir müdahalede bulunmamıştı. Bu seviyede bir maça yakışmayacak bir kart çıkmış oldu.

        • 12
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa