Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Spor yazarları Antalyaspor - Fenerbahçe maçını yorumladı - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe o kadar berbat bir transfer dönemi geçirdi ki ilk 17 haftada tek bir dakika dahi oynamayan yeni transferi var. (Tolga Ciğerci) Daha 15. haftada üçüncü teknik adam göreve getirilmişse futbol projesi baştan sona yıkılmış demektir.

        • 2

          Damien Comolli'nin kurduğu takım küme düşmüştür. Ersun Yanal ve Ali Koç'un Fenerbahçe gerçeklerine uygun en az 3 kaliteli ismin kadroya dahil etmesi şarttır. Arogan beceriksizin de kovulması…

        • 3

          Ahmet Çakar: Ersun Yanal'ı mesih gibi göreve getirdiler. Başkan Ali Koç ve yönetim istemediği halde taraftar baskısı Yanal'ın gelmesini kaçınılmaz kıldı. 40 yıldır böyle rezillik görmedim. 25 milyon Fenerbahçeli'yi kahreden bir takım var.

        • 4

          Suçlu kim desek bu iş tepeden başlıyor. Bu kadroyu kuran, iyi oyuncularını satan Comolli ve buna izin veren Fenerbahçe yönetimi asıl suçludur. Fenerbahçe bu oyuncularla ve bu temposuyla Süper Lig'de hangi takımı yenebilir, onu da kestiremiyorum.

        • 5

          Ercan Güven: Kabus gibi geçen yarım ligde eleştiri eşiğini aşmış bir takım olarak kapatıyor perdeyi Fenerbahçe. Antalya’da oynamayanlar Ersun Yanal ile ne yapar belirsiz ama şu takımdan Ekici, Topal, Eljif, Hasan Ali ve Skrtel’i çıkarın, gerisi olsa da olur olmasa da. İşte bunu ortaya çıkardı Bülent Kokmaz ve takımı.

        • 6

          Bundan merak edilen, Comolli’nin hediyesi adamların Ersun Yanal tarafından nasıl işe yarar hale getirilebileceği değil, Fenerbahçe’nin ara transferde kimi alacağıdır. Üç forveti var, gol atan forvet lazım. Bir sürü orta sahası var, üreten oyuna katılan orta saha lazım. Güya stoperleri oturmuş, en az bir tane lazım.

        • 7

          Erman Toroğlu: Bakınız! "Ersun Yanal gelecek, dertler bitecek. Pembe günler olacak" diyenlere hâlâ şunu söylüyorum: Çok fazla bir şey beklemeyin. Ersun'un Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığı kadroyla, bu kadroyu bir karşılaştırın. Başarının zor olduğunu görecekseniz.

        • 8

          Ali Koç, Ersun Yanal'ı getirmekle bir taşla iki kuş vurdu. Seyircinin bir kısmı zaten Ersun'u istiyordu. Ali Koç baktı olacak gibi değil, Ersun Yanal 'Demokles'in kılıcı' gibi üzerinde duruyor, "Alın size Ersun" dedi. İşler iyi giderse "Ben Fenerbahçe için her şeyi yaparım" diyecek, kötü giderse üzerindeki 'Ersun Kılıcı'ndan kurtulacak. Bu kadar basit!

        • 9

          Gürcan Bilgiç: Oyunun verdiği güveni, oyuncu kalitesine dokunuşlarla geçebilir Fenerbahçe yönetimi. Fakat daha önce söylediğimiz gibi; Ersun Hoca'nın gelmesi her şeyi bir anda değiştiremez. Elindeki kadro kadar oynayabilirdi, en iyisini yaptı.

        • 10

          Oktay Derelioğlu: Fenerbahçe ligin ilk yarısını istediği gibi tamamlayamadı. Puan cetvellerindeki yerleri hiç iç açıcı değil. Ancak ligin devre arasında Ersun Yanal'ın takımı bambaşka bir havaya sokacağına inanıyorum.

        • 11

          Bu takım birkaç takviyeyle çok daha iyi bir yere gelecektir. Bu sezon Fenerbahçe için şampiyonluk hayal. Ancak hiç olmazsa 2. yarı göstereceği iyi bir performansla büyüklüğünü hatırlar. Lig dışında Avrupa ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden F.Bahçe böylece kötü imajını silmiş olur..

        • 12

          Erman Özgür: Fenerbahçe, özellikle Ekici’nin vites yükseltmesi ile daha fazla Boffin’i rahatsız etmeye başladı. Ancak galibiyet için yüklenirken sahneye Neustadter çıktı. 2. sarıdan atılıp takımının hızını ve cesaretini kırdı.

        • 13

          Hatta 1 puana razı Antalya Hakan’la golü bulsa maçı bile kaybedebilirdi. Sonuçta Fenerbahçe, Ekici haricinde hiçbir oyuncusunun iyi oynamadığı ve eksik yakaladığı Antalyaspor’a diş geçiremeyerek hayal kırıklığının da seviyesini maksimuma çıkardı.

        • 14

          İbrahim Yıldız: En az 4 oyuncu takıma katılacak. En çok aksayan orta alan ve forvete iyi ötesi kaliteli futbolcu bulmak zorundalar. Bulabilirler mi? Devre arası yapılacak transferler biraz da piyango gibidir…

        • 15

          Tek şansları Ersun Yanal’ın oyuncu seçiminde belirleyici olması. Takımın durumunu artık biliyor. Nerede eksik var, bunun farkında. Elinde sihirli değnek olmadığı da bir gerçek. Zaten beklenen çok fazla bir şey değil. Şampiyonluk umudu başka sezona kalmış. Amaç ilk sıralara çıkabilmek. Belki Avrupa’ya gitmek…

        • 16
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa