Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Son dakika: Trabzonspor transferi resmen açıkladı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da son dakika gelişmesi! Bordo-mavili kulüp, Zargo Toure'nin transferini noktaladığını resmen açıkladı. Trabzonspor'un KAP'a yaptığı bildirimde herhangi bir menajerlik hizmeti maliyetine katlanılmadığı duyuruldu.

        Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, 28 yaşındaki stoper ile 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzalandığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

        "Anlaşmaya göre oyuncuya 2018-2019 futbol sezonu için 650 bin avro garanti ücret, 2019-2020 futbol sezonu için 550 bin avro garanti ücret ödenecektir. Opsiyonun kullanılması halinde 2020-2021 futbol sezonu için 650 bin avro garanti ücret ödenecektir. Her bir sezon için geçerli olmak üzere, futbolcunun 25 resmi lig maçına ilk 11'de başlaması halinde toplam 50 bin avro bonus ödenecektir. Transferle ilgili kulübümüz herhangi bir menajerlik hizmeti maliyetine katlanmamıştır. Transferle ilgili oluşan menajerlik hizmet bedelini oyuncunun kendisi üstlenmiştir."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa