Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Sivriada açıklarında gemi kazası

        Marmara Denizi'nde Sivriada açıklarında bir tanker ile kuruyük gemisiyle çarpıştı. Kaza bölgesine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait römorkörler gönderildi. Ölen ve yaralananın olmadığı kazada gemilerde batma tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Sivriada açıklarındaki kazaya karışan gemilerin adlarının ERSOYLAR 1 isimli 978 GRT'luk 90 metre boyunda kuruyük Gemisi ile GAMMAGAS isimli LPG tankeri olduğu belirtildi.

        İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN GEMİ KAZASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

        İstanbul Valiliği, Sivriada açıklarında kuru yük gemisiyle tankerin çarpışması sonucu meydana gelen kazaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Gemi kazasında ölü ve yaralı olmayıp herhangi bir çevre kirliliği ve batma riski de bulunmamaktadır” denildi.

        İstanbul Valiliği Sivriada açıklarında saat 23.00 sıralarında Ersoy1 Kuru yük gemisiyle Moğolistan bayraklı Gammagas isimli LPG tankerinin çarpışmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Bu gece Sivriada açıklarında meydana gelen gemi kazasında ölü ve yaralı olmayıp herhangi bir çevre kirliliği ve batma riski de bulunmamaktadır. Kazaya karışan gemiler römorkörler eşliğinde demirleme yerine çekilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa