Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş SON DAKİKA! Şenol Güneş, Milli Takım'la anlaştı! - Beşiktaş Haberleri

        TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli Takım'la anlaşmaya vardı. Güneş, sezon sonuna kadar hem Beşiktaş'ı hem Milli Takım'ı çalıştıracak. Güneş, sezon sonundan itibaren kariyerine Milli Takım'da devam edecek.

        ŞENOL GÜNEŞ'TEN İLK AÇIKLAMA!

        Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta Şenol Güneş maç öncesinde Milli Takımhaberleri üzerine konuştu. Şenol Güneş şunları söyledi:

        "Ayrılıkla ilgilibenim bilgim yok. Sosyal medyayla işim yok. Bana yansıyan sorular, bir sürü şeyler geliyor ama onlara dönersek zaten işi bırakmak gerekiyor. Şu anda Bursaspor maçı daha önemli. Benim bilgim yok. Benim dışımda konuşulanlar varsa bana geldiğinde konuşuyoruz. Sosyal medya 3 senedir beni gönderiyordu. Dalgalar nereye gidiyor, onu bilmiyorum. Zamanı gelince konuşuruz."

        REKLAM

        BASIN TOPLANTISI

        Şenol Güneş, maç sonrasındaki basın toplantısında da soruları yanıtladı ve şunları söyledi:

        "Takımdan kovsalar da gitmem düşüncesini biliyorsunuz. Başkan ile kavga etmedim, Allah'a şükür anlaşıldı. Fikir ayrılıklarım olduğunu söyledim, bunları biliyorsunuz. Ben bildiğimi paylaşıyorum, bilmediklerimi paylaşamam."

        "BEŞİKTAŞ BENİ KOVMADI"

        "Beşiktaş Kulübü beni kovmadı, görevime de son vermedi, ben ne olursa olsun burada kalmak istiyorum. Beşiktaş ile anlaşır mıyım? Teklif gelsin, iyi teklif, anlaşırım."

        "MİLLİ TAKIM VE KULÜP TAKIMINI BİRLİKTE ÇALIŞTIRMANIN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

        "Milli Takım ve kulüp takımını birlikte çalıştırmanın doğru olmadığını yine düşünüyorum, o düşüncem geçerli. Şu anda öyle bir şey yok, geçerli olan bir şey yok. Lucescu var bir antrenör, ben de buranın mukaveleli antrenörüyüm"

        REKLAM

        "Nasıl olacak? Teklif var deniyor, bana da geliyor ama bir resmiyet olması lazım. 3 senelik teklif de var diyorlardı. Yıldırım bey orada, federasyon orada, Fikret bey burada. Mukavelem devam ediyor mu? Nasıl gideceğim ben? Barcelona istiyor, nasıl gideceğim?"

        "Gideceksem Beşiktaş'tan, Milli Takım'a giderim' dedim. Milli Takım'ı sezon sonunda mukavelem bittiği zaman isterim ama bitmeden istemem"

        "KOVULMAK İÇİN BİR ŞEY YAPMAM, KALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUM"

        "Adam ölürse ne olur? Ne bileyim ölürse ne olur! Bu öyle bir iş değil ki! Taraftardan üzülen var, kızan var. 3 senedir kavga edip gönderilmek için uğraşıldı. Bugün istifa etsem zaten burada olmazdım. Haftaya da maça çıkacağımı düşünüyorum. Kovulmak için bir şey yapmam, kalmak için her şeyi yapıyorum."

        "MİLLİ TAKIM İDDİALARINI REDDETTİ Mİ" SORUSUNA YANIT

        "Reddetmedim. Ben şu anda bir görüşmem yapamam. Yapmam için kulüp gidip anlaş diyecek. Medyada benim muhatabımkimse yok. Benim muhatabımyönetimdir. Bana gelirlerse konuşurum. Gidip gitmeme konusu kolay bir konu değil"

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa