Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Son dakika: Putin'i düğününe çağırdı! İstifası isteniyor

        Avusturya’nın Avrupa Parlamentosu Üyesi Michel Reimon, Dışişleri Bakanı Karin Kneissl’a, düğününe Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i davet ettiği gerekçesiyle istifa çağrısında bulundu.

        Avusturya'nın Avrupa Parlamentosu Üyesi, "Yaşlılar - Serbest Avrupa İttifakı" parti üyesi Michel Reimon, ülkenin Dışişleri Bakanı Karin Kneissl’a, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i düğüne davet ettiği için istifa çağrısında bulundu.

        Reimon sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Kneissl’ın davetini Rusya’nın Avrupa Birliği'ne müdahale girişimi olarak gördüğünü belirterek, "Dışişleri Bakanı Karin Kneissl bunun sorumluluğunu üstlenmeli ve Avusturya'ya verilen zarardan sorumlu olmalı. Eğer gönüllü olarak istifa etmezse, federal Şansölye ona bir istifa sunmalı" ifadelerini kullandı.

        PUTİN'DEN İLGİNÇ DÜĞÜN HEDİYESİ

        RusyaDevlet Başkanı Vladimir Putin ilginç bir hediye ile yine dikkat çekiyor.Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl'ın düğününe hazırlanan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, düğün hediyesi olarak törene Don Kazakları Korosu'nu beraberinde götürecek.

        Düğün organizatörlerinin vermiş olduğu bilgilere göre Kazak topluluğunun en iyi 10 sanatçısı, düğünde geleneksel halk şarkıları söyleyecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa