Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadıköy'de aracında öldürülen kadının katil zanlısı tutuklandı!

        İstanbul'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Selva Sağlam Yılmaz'ın (61) katil zanlısı kocası Emrah Y., Sakarya Akyazı'da yakalandı. Aldatıldığını öne süren zanlı, eşinin kendisini aldattığını, cinayeti de bir aydır planladığını söyledi. Zanlının, Selva Yılmaz'ın eski kocasının arkadaşı olduğu öğrenildi.

        TUTUKLANDI

        Kadıköy'de 28 Ekim tarihinde ticari taksi ile takip ettiği eşi Selva Sağlam Yılmaz'ı (69) otomobilinin içinde silahla öldürdüğü iddia edilen Emrah Y., (38) emniyet işlemlerinin ardından bugün adliyeye çıkarıldı.

        Emray Y.'yi sorgulayan mahkeme, şüphelinin "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

        Kadıköy'de direksiyon başındaki eşini silahla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Emrah Y., tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Kadıköy'de 28 Ekim günü aracında direksiyon başında vurularak öldürülen Selva Sağlam Yılmaz'ın katil zanlısı kocası Emrah Y., Sakarya Akyazı'da yakalandı. İstanbul'a getirilen zanlı, poliste cinayeti itiraf etti.

        Cinayet Büro Amirliği'nin yaptığı soruşturmada, cinayete götüren detaylar da ortaya çıktı. Selva Sağlam Yılmaz, 3 yıl önce boşandığı ve Çanakkale'de cezaevinde olan eski kocası Sezgin Ç.'ye para göndermek isteyince kocasının arkadaşı Emrah Y. ile tanıştı. Sosyal medyadan sohbet edip mesajlaşan ikili ilişkiye başladı. Kısa sürede evlenen çiftin arasında kısa süre sonra sorunlar başladı.

        Emrah Y.'nin iddialarına göre gıda işiyle uğraşan Selva Yılmaz, başka biriyle eşini aldattı. Kıskançlık krizi sırasında Emrah Y., eşini bıçakla yaraladı. Yılmaz, hastaneye gitti ancak kaza sonucu kendini bıçakladığını iddia etti.

        BİR AYDIR TAKİPTEYDİ

        Bir süre sonra gerçeği itiraf eden Selva Yılmaz, eşi tarafından bıçaklandığını söyledi. Şikayet üzerine aranmaya başlanan ve eşini bir aydır takip edip öldürmeyi planlayan Emrah Y., cumartesi günü silahla eşine kurşun yağdırdı. Ruhsatsız silahla cinayeti işleyen zanlı, yaya olarak olay yerinden hızla kaçtı. Cinayet, güvenlik kameraları tarafından da tespit edildi.

        "DOSTUMLA BENİ ALDATTI"

        Asayiş Şube'de soruşturması tamamlanan katil zanlısı Emrah Y., emniyet çıkışında, "Ben vicdanen rahatım. Bu namus cinayeti. Dostumla beni aldattı. Yakaladım" dedi. Adliyeye gönderilen Emrah Y.'nin daha önce de yaralama suçunun yer aldığı 5 ayrı sabıka kaydı olduğu belirlendi.

        CİNAYET KAMERADA

        Güvenlik kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, katil zanlısı, sokakta yavaşça seyir halinde olan eşinin kullandığı aracın arkasından koşuyor. Direksiyondaki kadına ateş eden saldırgan, koşarak kaçıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa