Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Son dakika: İstanbul'da beklenen yağmur başladı

        Son dakika bilgisi: İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinde yer alan uyarıya göre, bugün İstanbul'da sağanak yağış akşam saatlerine kadar etkili olacak. Ayrıca, Meteoroloji, İstanbul'da bugünetkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarıda da bulundu.

        İSTANBUL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (18.07.2018) İstanbul'da görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (10-35 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu ve su hortumu oluşma riskine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

        Öte yandan beklenen yağış saat 15.30 sıralarında başladı...

        #video#515185 #

        REKLAM

        İŞTE O SAATLER

        İstanbul'da sağanak yağış saat 09.00'da başlayıp, saat 18.00'a kadar sürecek.

        BEYKOZ ANADOLU HİSARI'NDA SU BASKINI

        İstanbul'da bazı bölgelerde yağış etkili oldu. Beykoz Anadolu Hisarı'nda aniden bastıran yağmur sonrası oluşan su birikintisinde araçlar mahsur kaldı. İHA'nın haberine göre, araçlar sulara gömülürken itfaiye ekipleri zor durumda kalan vatandaşların imdadına koştu. İtfaiye ekipleri araçları kurtarmaya çalışıyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa