Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Son dakika: İstanbul'da lüks cipte kalaşnikof ele geçirildi!

        İstanbul ve Bodrum'da faaliyet gösteren Cem E. liderliğindeki organize suç örgütüne 4 ayrı ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çete üyelerine ait Hummer marka lüks cipin gizli bölmesinden kalaşnikof silah ele geçirildi.

        Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, liderliğini Cem E.'nin yaptığı organize suç örgütüne operasyon düzenledi.

        İstanbul, Muğla, Çorum ve Trabzon'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda organize suç örgütü üyesi Ü.S., A.K.Ç., U.B., İ.A., S.K., H.K., B.K., U.Y., T.B., F.A., H.A. Ve C.S. Gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 4 adet tabanca, 89 adet fişek, 128 ayrı kişiye ait kredi ve banka kartı ile 89 adet hesap cüzdanı ele geçirildi.

        REKLAM

        HUMMER CİPİN GİZLİ BÖLMESİNDE KALAŞNİKOF SİLAH

        Çete üyelerine ait lüks Hummer marka cipin koltuk arkasına yapılan özel bir düzenek içerisinden kalaşnikof silah ele geçirildi.

        KIŞIN İSTANBUL YAZIN BODRUM'DALAR

        Cem E. liderliğindeki organize suç örgütünün kış aylarında İstanbul'da yaz aylarında ise Bodrum'da faaliyet gösterdikleri öğrenildi.

        Çetenin, işadamlarından tehditle haraç aldıkları ve lüks teknelerde kumar oynattıkları ileri sürüldü. Cem E. 'nin yakalanması için operasyonlara devam ediliyor

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa