Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA! Yalova'da depremler peş peşe! Deprem İstanbul'da da hissedildi - 11 Ekim Son depremler

        Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında meydana gelen deprem korkuttu. İstanbul'un pek çok bölgesinde de hissedilen depremin büyüklüğü AFAD tarafından 4.0 olarak ölçüldü. Deprem yerin 10.66 kilometre derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu. Bu depremin ardından aynı saat içerisinde en büyükleri 3.0 ve 3.2 olan 6 deprem daha meydana geldi. Son olarak saat 22.32'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi ve aynı bölgede meydana gelen deprem sayısı 10'u geçti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre meydana gelen depremlerle ilgili detaylar şöyle...

        YALOVA'DA PEŞ PEŞE DEPREMLER

        AFAD'ın verilerine göre, Yalova açıklarında aynı bölgede saat 20.04'te bir deprem daha meydana geldi. Yine İstanbul'un pek çok bölgesinde hissedilen depremin büyüklüğü 3 olarak ölçüldü. Bu deprem ise yerin 10.55 kilometre derinliğinde meydana geldi. Kandilli ise ikinci depremin büyüklüğünü 3.3 olarak ölçtü.

        REKLAM

        Daha sonra saat 20.09 3.2 büyüklüğünde bir başka deprem daha meydana geldi. Deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 3.4 olarak ölçüldü.

        Son olarak AFAD'ın ölçümlerine göre, saat 22.32'de büyüklüğü 3.5 olan bir deprem daha aynı bölgede meydana geldi ve kısa süreli paniğe neden oldu. Marmara Denizi Yalova açıklarında meydana gelen deprem sayısı 10'u aştı.

        SON DEPREMLER - 10 EKİM

        AFAD'ın verilerine göre Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler şöyle:

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa