Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe yıldız futbolcu için resmi teklifi yaptı! - Fenerbahçe Haberleri

        Transferde hareketli günler geçiren,Leicester City'den Islam Slimani'yi kadrosuna katan ve Salih Uçan'ı İtalya ekiplerinden Empoli'ye satın alma opsiyonuyla kiralayan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler daha önce Medipol Başakşehir'in resmen istediği ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Emre Akbaba için harekete geçti.

        BeIN SPORTS'un haberine göre Fenerbahçe, Emre Akbaba transferi için Aytemiz Alanyaspor'a resmi teklifte bulundu.

        DHA'nın haberine göre ise Fenerbahçe kulübü, Aytemiz Alanyaspor ile Emre Akbaba'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı ve oyuncunun bu konudaki son sözünü söylemesini bekliyor.

        "EMRE AKBABA'NIN YANITI BEKLENİYOR!"

        Galatasaray'ın kendisi için hala bir girişimde bulunmadığını ve bu sebeple Fenerbahçe transferine sıcak baktığı belirtilen Emre Akbaba'nın kafasında son durumu netleştirip olumlu cevap vermesi bekleniyor.

        Öte yandan Emre Akbaba'nın menajerinin dün Aytemiz Alanyaspor Kulübü'ne İspanya'dan da teklif sunduğu belirtildi.

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Slimani'nin imza töreninde Emre'yle ilgili yöneltilen soruya "Bu haberleri takip edemedim ve dedikodularla ilgili konuşmayacağımı daha önce de söylemiştim. O oyuncuyla ilgili olarak iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Şu anda tek söyleyebileceğim bu" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ABDURRAHİM ALBAYRAK DA AÇIKLAMA YAPTI!

        Kulüpler Birliği toplantısının ardından Emre Akbaba'yla ilgili soruyu yanıtlayan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Kulübün imkanları doğrultusunda transferler yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun. Kulübümüzün ve şahsı için hayırlısı neyse o olsun. Artık kolay transfer yapamıyorsunuz. Zaman her şeyin ilacıdır, inşallah." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa