Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Son dakika: Fenerbahçe'de yıldız isim kadroya alınmadı! - Futbol Haberleri

        BeIN SPORTS'un haberine göre Fenerbahçe'de Yassine Benzia, idari kararla Anderlecht maçının kadrosunda yer almadı ve takımla idmana çıkmadı.

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kaldığı maçın ardından sarı-lacivertli futbolcu Yassine Benzia'dan olay yaratan bir mesaj gelmişti. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 2. yarının başında yerini Alper Potuk'a bırakan Benzia, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Her zaman ben... Berbat bir karar. Futbolla alakalı hiçbir şey bilmiyorlar" (”Always me. F..king shit decision. They do not know anything about football.”) mesajını paylaşmıştı.

        ÖZÜR DİLEMİŞTİ!

        Benzia daha sonra paylaşımı nedeniyle özür dilemişti. 24 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dün hepimiz için son derece önemli bir gündü. Hepimiz kazanmaya ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil etmeye odaklanmıştık. Ben de sahada bulunduğum her dakika Fenerbahçe’ye katkı sağlamak için çalışıyorum. Oyundan alındıktan sonra düşünmeden hareket ettim. Kazanma isteğim ve öfkemin beni yönetmesine izin vermemeliydim. Kulübümüzden, başkanımızdan, sportif direktörümüzden, bütün teknik ekipten, taraftarlarımızdan ve takipçilerimden özür dilerim. Hocamızın seçimlerine ve ekibime saygımın sonsuz olduğunu belirtmek isterim" ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa