Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika! Bakırköy'deki dehşetin perde arkası!

        Bakırköy'de otomobilde kız arkadaşıyla tartışan Görkem Sertaç G., kendisine tepki gösteren vatandaşlara levyeyle saldırdı. Vatandaşların da karşılık vermesi üzerine otomobille kaldırıma çıkan zanlı sağa sola çarparak kaçtı. Kız arkadaşı bir ara aracın durmasını fırsat bilip otomobilden inmeyi başardı. İki arkadaşını alıp olay yerine dönerek kendisine saldıran bir kişiyi darp eden Görkem Sertaç G., toplanan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Zanlı ve arkadaşlarını, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren direksiyonuna geçtiği otomobili karakola ötürerek linçten kurtardı.

        KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTI, VATANDAŞLARA SALDIRDI

        REKLAM

        Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre olay Bakırköy İstanbul Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Erkek arkadaşı Görkem Sertaç G. ile otomobil içerisinde tartışan Aysu A. darp edilince aracın camını açarak bağırmaya başladı. Bağırışları duyan çevredeki vatandaşlar sürücü adama tepki gösterdi. Tepkilere öfkelenen Görkem Sertaç G. araçta bulunan levyeyi alıp dışarı çıkarak vatandaşlara saldırdı. Ancak toplanan kalabalığın karşılık vermesi üzerine Görkem Sertaç G. bindiği otomobiliyle kaldırıma çıkıp sağa sola çarparak kaçmaya başladı. Olay sırasında 4 yaya da yaralandı.

        GENÇ KIZ OTOMOBİLDEN İNİP KAÇTI

        Yeni Mahalle yönüne gittiği sırada otomobilin köşede durmasını fırsat bilen Aysu A. araçtan inip kaçtı. Yola devam eden Görkem Sertaç G. İncirli Caddesi'nde arkadaşları Soner Ç. ve Abdulkerim K.'yi alarak olay yerine döndü. Kendisine tepki gösterip saldıran siyah montlu bir kişiyi arkadaşlarıyla birlikte darp etti. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar söktükleri kaldırım taşlarını Görkem Sertaç G.'ye fırlattı ve döner bıçaklarıyla saldırdı.

        LİNÇTEN EMNİYET MÜDÜRÜ KURTARDI

        Görkem Sertaç G. ve arkadaşlarını linçten Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren kurtardı. Zanlıların aracının direksiyon koltuğuna oturan Dağdeviren, kullandığı otomobille 3 kişiyi kalabalıktan uzaklaştırıp Kartaltepe Karakolu'na götürdü. Burada yapılan aramada Görkem Sertaç G.'nin üzerinden polis rozeti ile polis muhabiri yazan sahte kimlik çıktı.

        REKLAM

        "POLİSE TUTANAK TUTURMAK İÇİN OLAY YERİNE DÖNDÜM"

        Yaralama, darp, tehdit suçlarından 8 kaydı olduğu öğrenilen Görkem Sertaç G.'nin ifadesinde "Kız arkadaşımla tartıştım. Kız arkadaşım camı açıp 'Senin ne mal olduğunu söyleyeceğim' dedi. O ara ben çok sinirlendim. Dışarıdaki insanlar da siyah montlu biri ve yanında bulunan 15 kişi bana tepki gösterdi. Ben daha sonra oradan ayrıldım. Bakırköy İncirli Caddesi'nde iki arkadaşımla buluştum. Arabama zarar vermişti bu insanlar, bu yüzden polise tutanak tutturmak için olay yerine döndüm" dedi.

        "AYRILMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEYİNCE ÇILDIRDI"

        Aysu A. ise ifadesinde "Epey zamandır ayrılmak istiyordum. Fakat beni ve annemi tehdit ediyordu. Olay günü de yine çok ısrar etti. Bunun üzerine yeniden buluştum ve yine ayrılmak istediğimi söyledim bunun üzerine çıldırdı" dedi. Gözaltındaki 3 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        SAVCI BABA HAKKINDA TUTANAK

        Öte yandan Görkem Sertaç G.'nin başka bir ilde cumhuriyet savcısı olan babası Alpay G.'nin olay günü Kartaltepe Karakolu'na geldiği belirtildi. Burada görevli olmadığı halde şikayetçilerle iletişim kurduğu görülen savcı Alpay G.'ye polis tarafından müdahale edildiği ve tutanak tutulduğu öğrenildi.

        TUTUKLANDI

        Saldırgan Sertaç G., ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa