Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Son dakika: Anadolu Efes'in eski yıldızı polisle çatışmaya girdi! Tyler Honeycutt hayatını kaybetti - Basketbol Haberleri

        ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles şehrinde Sherman Oaks bölgesinde dün sabaha karşı saatlerde polislerle silahlı çatışmaya giren eski Anadolu Efes ve NBA basketbolcusu Tyler Honeycutt'ın, bir eve saklandığı ve evin önüne barikat kurulduğu belirtildi. Los Angeles Polis Departmanı, yaptığı açıklamada polis ile çatışmaya giren kişinin evine SWAT ekiplerince girildiğini ve kendisinin ölü bulunduğunu duyururken kişinin kimliğiyle ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak ilk raporlara göre hayatını kaybeden isim Tyler Honeycutt.

        REKLAM

        TYLER HONEYCUTT KİMDİR?

        Kariyerinde daha önce Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Sacramento Kings ve Houston Rockets formalarını giyen 2,03 metre boyundaki oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini İsrail'in Nes-Ziona takımında yaşamıştı. Son olarak Rusya'nın Khimki takımında oynayan ABD'li oyuncu, burada bir de ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğu yaşadıktan sonra Anadolu Efes'e transfer olmuş ve sonrasında tekrardan Khimky'e geri dönmüştü.

        SPOR TOTO ALL-STAR 2017'DE SMAÇ YARIŞMASINI KAZANMIŞTI

        Spor Toto All-Star 2017'de smaç yarışmasına katılan Honeycutt, Pınar Karşıyaka'dan Josh Owens, Trabzonspor Medical Park'tan Stefan Moody, Demir İnşaat Büyükçekmece'den Osiris Eldridge ve Fenerbahçe Doğuş'tan Jan Vesely ile yarışmıştı. Stefan Moody ve Josh Owens ile finale kalan Honeycutt, finalde birinci olmuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa