Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Son dakika: Alvaro Negredo Al Nasr'a transferi için sağlık kontrolünden geçecek - Futbol Haberleri

        Beşiktaş'ta geleceği belirsizliğini koruyan Negredo'yla ilgili flaş gelişme yaşanıyor. NTV Spor dün Negredo'nun Al Nasr'a transfer olduğunu öne sürmüş ve Beşiktaş resmi bir açıklama yaparak bunu yalanlamıştı. Menajer Ahmet Bulut daha sonra DHA'ya açıklama yaparak Al Nasr'ın ilgisini doğrulamış ancak transferin henüz bitmediğini, görüşmelerin sürdüğünü kaydetmişti. Dün Evkur Yeni Malatyaspor maçına ilk 11'de çıkan Negredo, bugün Dubai'ye uçtu.

        Al Nasr'a transferi için sağlık kontorlünden geçeceği kaydedilen Negredo, havalimanında açıklamalar yaptı. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, "Kulüp ve benim için en iyisi bu. Beşiktaş'ı, şehri seviyorum ancak futbolda durumlar bazen karmaşık olabiliyor. Buradan ayrıldığım için üzgünüm. İstanbul'da çok mutluydum. Futbolda bir gün burada başka bir gün farklı bir noktada olabiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

        Teknik direktör Şenol Güneş ile herhangi bir problemleri olmadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Şenol Güneş iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Yaşadığım problem maaşımla ilgili ekonomik bir durum. Bu durum, kulüp ve benim için zorluk çıkarıyor." diye konuştu.

        MAAŞI TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

        Alvaro Negredo, 2017-2018 sezonu başında Valencia'dan 2,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olduğu siyah-beyazlılarda 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

        İlk iki sezonu için 4 milyon 350 bin avroluk sözleşme imzalayan İspanyol oyuncu, yüksek maaşı nedeniyle tartışma konusu olmuştu.

        Siyah-beyazlı formayla 48 resmi maça çıkan Alvaro Negredo, 18 kez ağları havalandırdı.

        Negredo'nun adı, bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından El Nasr ile anılıyordu.

        REKLAM

        FİKRET ORMAN: BENİM HABERİM YOK

        Beşiktaş Başanı Fikret Orman, bugün gerçekleştirilmekte olan olağanüstü seçimli genel kurulla ilgili olarak açıklama yaptı. Orman konuya ilişkin olarak "Ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo'nun nereye gittiğinin bilgisi, ne de transferiyle ilgili bilgi geldi.Negredo tatil diye gitmiş olabilir. Bizden izinsiz böyle bir şey yapamaz. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis parası getirir biz de ona teşekkür ederiz. Bize gelen bir teklif yok" dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa