Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: 10 villayı soydu yetmedi! Köpeği de çaldı

        Kayseri'de villalardan ve bağ evlerinden elektronik eşya, bakır malzeme, televizyon ve köpek hırsızlığı yapan 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlardan birinin bir köpeği arabanın bagajına koyarak çalma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

        Edinilen bilgiye göre Talas, Kocasinan ve Melikgazi ilçesinde 10 ayrı villa ve bağ evlerinde meydana gelen olaylarda 2 televizyon, kol saati, bakır malzemeler, ziynet eşyaları, av tüfeği ve 10 bin TL değerinde iki adet köpek hırsızlığı meydana geldi.

        Yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda hırsızlardan birinin, 5 bin TL değerindeki köpeği güçlükle kucaklayarak aracın bagajına koyduğu görüntüler ele geçirildi.

        Hırsızların C.Y.(30), Ü.D.(24), Y.Ç.(23) ve Y.P.(22) olduklarını belirleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda 35 parça çalıntı ziynet eşyaları, pahalı kol saatleri, av tüfeği ve iki köpek ele geçirildi.

        Yetkililer, zanlılar hakkında başlatılan işlemlerin sürdürüldüğünü bildirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa