Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyü merkez mahallesi korona virüsü tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

        Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyü merkez mahallesi vaka sayılarının artış göstermesiyle Korona virüsü tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Koyulhisar Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kızılelma Köyü Merkez Mahallesinde vaka ve olası vaka ile bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişilerin sayısında artış olduğu tespit edilmiştir. Bu kapsamda Korona virüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; Kızılelma köyü merkez mahallesinde 17 Kasım 2020 tarihi saat 12.00’dan itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına ve söz konusu mevkiye giriş çıkışların kapatılmasına İlçe Hıfzıssıhha kurulunca karar verilmiştir’’ ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa