Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DG Sivasspor Kulübü Doktoru Burak Akyıldız, çeşitli seviyelerde sakatlıkları bulunan Jorge Felix, Aaron Appindangoye, Serhiy Rybalka, Ziya Erdal ve Marcelo Goiano'nun durumu hakkında bilgi verdi.

        Sivasspor’da sakatlığı bulunan futbolcuların sağlık durumu hakkında kulüp doktoru Burak Ayyıldız, resmi internet sitesine açıklamada bulundu. Akyıldız, 5 futbolcunun sakat olduğunu söyleyerek tedavilerinin devam ettiğini belirtti. Akyıldız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

        “Sol alt adalesinde ileri seviyeli yırtık ve kanama oluşan Jorge Felix’in tedavisine başlanılmış olup, tedavinin en az 4 hafta sürmesini planlıyoruz. Sol ayak bileğinden daha önce operasyon geçiren Aaron Appindangoye’ni rehabilitasyonunda son aşamaya gelinmiştir.

        Sağ dizde üst adale tendonunda ödem ve diz kapağı dış tarafta hafif kıkırdak hasarı oluşan Serhiy Rybalka’nın 1 hafta sonra takımla birlikte antrenmanlara devam etmesini planlıyoruz.

        Rizespor ile ligde geçtiğimiz hafta oynanan mücadelede sakatlanan takım kaptanımız Ziya Erdal'a yapılan kontrollerde sağ üst adalesinde orta seviyeye yakın yırtık tespit edilmiştir. Ziya’nın 1 hafta sonra çalışmalara başlaması planlanmaktadır.

        Sol kalçasında ileri dejeneratif değişiklikler bulunan Marcelo Goiano’nun tedavisinde 2. hafta bitilmiş olup, gerekli klinik değerlendirmelerden sonra sporcumuz takımla antrenmanlara başlayacaktır.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa