Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arife Defne ARSLANSİVAS, (DHA) SİVAS'ta motosikletine polis ekiplerinin yazdığı para cezası sonrası ailesi ile sorun yaşayan O.D.(16), kayalıklara çıkarak intihara kalkıştı.

        Olay, 16.30 sularında Kılavuz Mahallesi'ndeki Yukarı Tekke kayalıklarında yaşandı. Kent merkezinde yaşayan O.D.'nin bir süre önce aldığı motosikletine polis ekiplerince trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yaklaşık 5 bin lira para cezası kesildi. Babası da işsiz olan genç, ailesiyle yaşadığı tartışma sonrasında bunalıma girdi. Kent merkezinde sık sık intihar girişimi vakalarının yaşandığı Yukarı Tekke Mezarlığı içindeki kayalıklara çıktı. Uçurumun kıyısına kadar ilerleyen genci görenler polisi aradı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Polis ekiplerinin çabası sonucu ikna edilerek kayalıklardan indirilen O.D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas Arife Defne ARSLAN

        2020-10-30 18:24:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa