Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanlığı tarafından "Cumhuriyet Kupası" halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

        Cumhuriyet Kupasına Milliyet Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP MYK Üyesi Ferhat Doğan, MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve MHP Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve MHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Seda Okur ve Ocak ve Parti yöneticileri katıldı.

        Kazanan "Ülküdaşlık" olsun sloganıyla tamamlanan turnuvada şampiyonluğu Ülkü Ocakları takımı kazandı. Maçın ardından kazanan takımın kupasını MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek takdim etti.

        Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan, amaçlarının sporu sevdirmek ve teşkilatlar arasında kaynaşmanın sağlanması olduğunu belirterek, “Katılım sağlayan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek. Kazanan her zaman Ülküdaşlık ve Ülkücüler olacak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa