Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig’in 6. haftasında Rizespor’a 20 yenilen DG Sivasspor’un sahasındaki galibiyet hasreti sürüyor.

        Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 20 mağlup olan Sivasspor, evindeki müsabakalarda kazanamıyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, son 3 iç saha maçında da rakip fileleri havalandıramadı.

        Ligin ilk haftasında evinde Alanyaspor’a 10 mağlup olan Sivasspor, ikinci haftada ise deplasmanda Erzurumspor’u 21 yenmişti. Üçüncü haftada da sahasında Ankaragücü ile 00 berabere kalan Yiğidolar, dördüncü haftayı BAY olarak tamamlamıştı. Kırmızıbeyazlılar, beşinci haftada deplasmanda Kayserispor’u 31 yenerken, altıncı haftada da sahasında Rizespor’a 20 yenildi ve bu maçta da gol ve galibiyet sevinci yaşayamadı.

        Sivasspor’un Sivas'taki son golü 19 Temmuz 2020’de oynanan Gençlerbirliği maçının 67. dakikasında Mustapha Yatabare’den gelmişti. Sivasspor ondan sonraki 293 dakikada gol atamadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa