Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Gemerek ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi, yangın alanında bulunan tüpler paniğe neden oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Gemerek Yenihayat Mahallesi, Cami sokakta bulunan evde başlayan yangın nedeniyle itfaiye ekipleri teyakkuza geçti. İsmail Oğuz’a ait olduğu öğrenilen evin yanında bulunan boş tüpler ise büyük paniğe neden oldu. Gemerek, Şarkışla, Çepni, Sızır itfaiyelerinin müdahale ettiği yangında korkulan olmazken ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken ev sahiplerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Gemerek Belediye Başkanı Remzi Kılıçdağı da yangın söndürme çalışmalarını takip etti. Evin yanında bulunan tüpler ise belediye zabıta ekipleri tarafından yangın alanından uzaklaştırıldı. Gemerek Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa