Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Misbah Demircan, Sivas kent merkezinde bulunan tarihi ve kültürel yapılarda incelemelerde bulundu.

        Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas’a gelen Kültür ver Turizm Bakan Yardımcısı Misbah Demircan, ilk olarak Sivas Valiliğini ziyaret etti. Ziyarette şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Demircan’a Vali Salih Ayhan tarafından hediyeler takdim edildi. Demincan ardından Sivas Belediyesi Başkanı Hilmi Bilgin’i ziyaret etti.

        Bakan Yardımcısı Demircan Küçükminare Mahallesinde bulunan 673 yıllık Güdük Minareyi inceleyip, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca’dan eser hakkında bilgi aldı. Demircan, gün içerisinde Gök Medrese, Sivas Kale Evleri Projesi alanında ve Arkeoloji Müzesinde de incelemelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa