Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadrile GÜLSOY/GÜRÜN (Sivas), (DHA) SİVAS'ın Gürün ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak, tarlaya savruldu. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. 

        Kaza, öğle saatlerinde, SivasMalatya yolu Konakpınar mevkisinde meydana geldi. Sivas'tan Malatya yönüne giden Selami Demir (37) yönetimindeki 58 BZ 891 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya savruldu. Kazada otomobilde bulunan Sema Kaçmaz (37) yaşamını yitirdi; sürücü Selami Demir ile Zehra Demir, Zeynep Hatip ve Eşref Hatip ise yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan 4 yaralı, ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan da Sivas merkezindeki hastanelere sevk edildi. Eşref Hatip'in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas / Gürün Kadriye GÜLSOY

        2020-08-09 15:38:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa