Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta il protokolü ve şehit aileleri, Kurban Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret etti.

        Vali Salih Ayhan, 5'inci Piyade Tugay Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve diğer il protokolü ile şehit aileleri, Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki garnizon ve polis şehitliklerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. İl protokolü ve şehit aileleri, şehitlerin kabirleri başında dua okudu. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. 

        'BAYRAMLAR BURUK GEÇİYOR'

        Tunceli'de 1995 yılında şehit olan oğlu astsubay Hakan Şahbaz'ın mezarını ziyaret eden Fikri Şahbaz, bayramların buruk geçtiğini ifade ederek, "Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bizim düşmanımız eksik olmaz. Dün olmadığı gibi bugün de eksik olmaz. Her tarafımız düşmanlarla çevrili. Tabi ki şehitlerimiz olacak, ateş düştüğü yeri yakıyor da insanların değerlerine sahip çıkmaları gerekiyor. Vatan, millet demeleri gerekiyor. Ortak değerlerine sıkı sıkıya sarılmaları gerekiyor. Bu ülkede yaşıyorsan değerlerine sahip çıkacaksın" dedi. DHA-Genel Türkiye-Sivas Uğur YİĞİT

        2020-07-30 15:04:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa