Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)SİVAS'ta bir araya gelen İYİ Parti üyeleri, Azerbaycan'a destek olmak için basın açıklaması yaptı.

        Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan İYİ Parti üyesi 15 kişi, Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşanan çatışmalar nedeniyle Azerbaycan'a destek olmak için basın açıklama yaptı. Grup, 'Kansa kan cansa can seninleyiz Azerbaycan' ve 'Soydaşına sahip çık' yazılı dövizler taşıdı.

        Grup adına basın açıklamasını okuyan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Nuri Malkoç, "Tarih yine tekerrür ediyor. 20'nci yüzyılın başlarında kurtuluş mücadelemizde ihanet eden hain zevat, bugün de kendine kalkan ettikleri batının sahte taahhütlerine itibarla yine Türk'e kalleşçe saldırıyor. O gün bize soykırım iftirası atanlar, bugün tüm dünyanın göz önünde bu iftirayı yalanlar şeklinde toplumsal reflekleslerini gösteriyorlar. Devletimiz çok olsa da milletimiz tektir. Ermeni devleti başta olmak üzere bütün dünya bilmelidir ki Türk tektir. Doğu Türkistan'da biz demektir. Azerbaycan'da kardeşlerimizin her zaman yanındayız. İki devlet bir millet olduğumuz kardeş Azerbaycan'a sıkılan her kurşunu kendimize sıkılmış olarak kabul ederiz. Kanımızın son damlasına kadar Azerbaycan'ın yanındayız" dedi. DHA-Genel Türkiye-Sivas Uğur YİĞİT

        2020-07-29 19:17:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa