Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mert Taha VAROL-Arife Defne ARSLAN/ SİVAS, (DHA) SİVAS'ta hissedilen hava sıcaklığının 38 dereceyi bulması kentte yaşayanları zorladı. Sıcaktan bunalanların ağaç gölgelerinde serinlemeye çalıştığı görüldü. 

        Tüm Türkiye'de olduğu gibi Sivas'ta da sıcak havadan bunalanlar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu. İl genelinde genellikle serin geçen yaz mevsimine alışık olan vatandaşlar, bu yıl yükselen hava sıcaklığından olumsuz etkilendi. Hissedilen hava sıcaklığının 38 dereceye ulaştığı kentte vatandaşlar gölgelik yerleri tercih ederek yakıcı güneş ışığından korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşların da mendillerini ıslatıp başına koyarak serinledikleri görüldü. Sivas'ta sıcak havaya alışkın olmadıklarını belirteren kent halkı, bunaltıcı sıcaklığa rağmen dışarıya çıktıklarını söyledi. Meteoroloji verilerine göre kentte yüksek hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde etkisini sürdürmesi bekleniyor. 

        DHA-Genel Türkiye-Sivas Mert Taha VAROL-Arife Defne ARSLAN

        2020-07-27 15:07:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa