Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta yolun çökmesi sonucu yarım metre çapında, 2 buçuk metre derinliğinde çukur oluştu.

        Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi Selçuklu Mahallesi 667. sokakta meydana geldi. Yolun çöktüğünü gören vatandaşların durumu polis ve Sivas Belediyesi ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sokağı trafiğe kapatırken belediye ekipleri ise çukurun oluştuğu alana güvenlik şeridi çekti. Belediye ekipleri yolda oluşan yarım metre çapında, 2 buçuk metre derinliğindeki çukuru kapatmak için çalışma başlattı.

        “ Durumun rehavetini ışıkla baktıktan sonra gördüm”

        Kadir Bayraktar, durumun rehavetini ışıkla baktıktan sonra gördüğünü ifade ederek, “7 gibi burada bir çöküntü meydana geldi. Durumun rehavetini ışıkla baktıktan sonra gördüm. Gerekli mercilere 155 aracılığıyla ulaştım. Sağ olsunlar emniyet güçleri olsun ve diğer SİBESKİ olsun onun yetkilileri geldi. Gerekli önlemleri aldılar. Rabbim korusun daha büyük bir sıkıntıya can kaybına varacak şekilde bir sıkıntıya yol açmadan gerekli müdahaleler yapıldı. Yaklaşık 2.53 metre derinliği var” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa