Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet BOZDUMAN/GEMEREK (Sivas), (DHA)SİVAS'ın Gemerek ilçesinde dün akşam saatlerinde sağanak sonrası oluşan selin ardından hasar tespit çalışması yapıldı.

        Gemerek'te dün akşam saatlerinde başlayan dolu bir süre sonra yerini sağanağa bıraktı. Cadde ve sokaklar, derelerin taşması sonucu sel sularıyla doldu. Sivas-Kayseri karayolu da sel nedeniyle bir süre trafiğe kapandı. Belediye ekipleri yağışın dinmesi ve suların çekilmesinin ardından iş makineleriyle mahallelerde temizlik çalışması yaptı. Ekipler kısa sürede cadde ve sokakları temizledi. Tarım arazilerine de etkileyen sel sonrası hasar tespit çalışması başlatıldı.

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gemerek Belediye Başkan Vekili Okan Koçyiğit, "İlçemizde meydana gelen yağış sırasında 4 dere hattının taşması sonucu bazı vatandaşlarımızın evlerine de su girmiştir. Bunlar belediye ekiplerimiz tarafından kısa sürede temizlenmiştir. Sayın Valimizin talimatıyla yetkililer tarafından hasar tespit çalışması başlamıştır. Bugün öğle saatlerinde de çalışmalar bitirilmiştir. Vatandaşlarımızın zararları karşılanacaktır. Devletimiz, vatandaşımızın yanındadır" dedi.DHA-Genel Türkiye-Sivas Mehmet BOZDUMAN

        2020-07-09 15:48:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa