Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’tan İstanbul’a yolculuk yapan bir şahsın Kovid19 testinin pozitif çıktığının anlaşılması üzerine şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı, otobüsteki vatandaşlara ve şahısla temas eden polise Kovid19 testi yapılacak.

        Doğanşar ilçesinden İstanbul’a giden yolcu otobüsü Erzincan Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında durduruldu. Polis ekipleri tarafından yapılan kimlik kontrollerinde otobüste bulunan bir yolcunun İstanbul’da yaptırdığı korona testinin pozitif çıktığı belirlendi. Şahıs uygulama noktasına çağrılan ambulans ile alınarak Sivas Numune Hastanesi (ÇAGEM) birimine kaldırıldı. Şoför, muavin ve 5 yolcunun bulunduğu otobüsün hiçbir mola noktasında durmamak kaydıyla İstanbul’a gitmesine izin verildi. Otobüs içerisinde bulunan 8 kişi İstanbul’a vardığının da test yaptırılacak. Şahısla temas eden polis memuruna da Kovid19 testi yapılacağı öğrenildi.

        Otobüs şoförü Halil Bal, “Aldığımız yolcunun birinde Korona çıkmış, önceden testini yaptırmamış. Yolcuyu aldılar, biz yolumuza devam edeceğiz. Biz de İstanbul’da test yaptıracakmışız“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa