Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı. Kazada sıkıştığı araçtan sağ çıkartılan 11 yaşındaki Furkan, çektiği acıya rağmen ilk önce yakınlarının durumunu sordu.

        Edinilen bilgiye göre, kaza Niksar yolu Paşabahçe mesire alanının girişinde meydana geldi. N.Y. yönetimindeki 06 AFA 463 plakalı otomobil, mesire alanından ana yola çıkmak isterken Yıldız beldesi istikametinden gelip şehir merkezi istikametine gitmekte olan A.T.Y. yönetimindeki 58 TR 235 plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyonun çarptığı otomobil sürüklenerek hurdaya döndü. Aracın içerisinde sıkışan 4 kişi ise itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Sıkıştığı araçtan yaralı olarak çıkartılan 11 yaşındaki Furkan D., çektiği acıya rağmen yakınlarının durumunu sordu. Sağlık ekipleri Furkan’a yakınlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Furkan’ı sakinleştirmeye çalışan polis memuru ise ona büyüyünce ne olmak istediğini sordu. “Polis” cevabını alan polis memuru, küçük çocuğa hastanede onu ziyaret edeceğine dair söz verdi. Kazada Furkan D., S.Y. ve M.D. ağır yaralanırken, sürücü N.Y. hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

        Görgü şahitleri, otomobilin yola kontrolsüz çıktığını, kamyonun ise hızlı olduğunu belirttiler. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa