Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta tır ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi ve tır şoförü yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre kaza, SivasErzincan karayolu Numune Hastanesi kavşağında meydana geldi. M.K. idaresindeki 42 FCD 05 plakalı tır kavşakta Y.P. idaresindeki 58 HK 330 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonrası hurdaya dönen otomobilin sürücüsünü ve araçta bulunan 1 kişiyi itfaiye ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardı. Kazanın etkisi ile şok geçiren tır şoförü ve otomobilden çıkarılan yaralılar Sivas Numune hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerine gelen yakınlarını polis ekipleri sakinleştirdi. Öte yandan sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı gece saatlerinde yaralıların hastaneye gitmek için trafiğe çıktıkları öğrenildi.

        Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa