Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Ulaş ilçesinde Sivasspor'a destek amacıyla belediye tarafından maça gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz araç kaldırılacağı açıklandı.

        Süper Lig’de oynadığı 18 maçın 12’sinden galip ayrılan lider DG Sivasspor, topladığı 40 puanla ligin zirvesine yerleşirken takıma destekler sürüyor. İç saha maçlarında taraftar desteğinin artması için tüm şehir seferber oldu. İl merkezine 35 kilometre mesafede bulunan Ulaş ilçesinde Sivasspor’a destek amacı çalışma başlatıldı. Ulaş Belediyesi tarafından maça gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz araç kaldırılacağı açıklandı.

        Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey yaptığı açıklamada, Sivasspor'un başarısından duyduğu gururu dile getirerek, Şampiyonluğa giden bu yolda belediye olarak katkı sağlamak istediklerini belirti. İlbey, "Ulaş Belediyesi olarak bu haftadan itibaren, Sivas'ta yapılacak müsabakalar için ücretsiz araç kaldırılacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa