Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik başlatılan “Gençlerle Mutfak Atölyesi” programının 3’üncüsü düzenlendi.

        İl Müftülüğü Gençlik Merkezindeki atölyeye katılan 28 lise öğrencisine mantı, suffle ve waffle başta olmak üzere birçok yiyeceğin tarifinin yanı sıra güncel dini konularda da bilgi verildi.

        Mutfak Atölyesi programına katılan İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve Müftü Yardımcısı Dr. Hüseyin Karayaka en iyi waffle yapan öğrenciyi belirlemede zorlandı. İl Müftüsü Akkuş, "Benim nazarımda kazanan hepinizsiniz. Gençlik merkezimize gelerek hizmetlerimize iştirak eden her genç kazanmıştır" dedi.

        “Gençlik geleceğimizdir, ümidimizdir”

        “Gençleri hayata hazırlarken manevi dünyalarının yanında maddi dünyalarına da temas etmeliyiz” diyen Müftü Akkuş, "Gençlik geleceğimizdir, ümidimizdir. Gençliğe değer vermek, gençlere önem vermek, sevgili Peygamberimizin tavsiyesidir. Din eğitiminde gençleri pasif durumdan aktif hale getirmeliyiz. Düşünce ve görüşlerini dinlemeli, sorunları ve çözüm yollarını gençlerimizle birlikte değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

        Yemek yapımı sonrası Mutfak Atölyesinde İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörü Gönül Taşçı tarafından sohbet programı gerçekleştirilerek güncel konular değerlendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa