Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Valisi Salih Ayhan, Türkiye’nin en ilginç egzotik parkının kurulması planlanan alanda incelemelerde bulundu.

        Sivas Valisi Salih Ayhan, içerisinde yılanların, kertenkelelerin, küçük memelilerin, kurbağaların ve birçok çeşit bitkinin olacağı egzotik parkın yapılması planlanan Akdeğirmen Mahallesi Alibaba Fidanlık Mesire alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Vali Ayhan’a; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nebi Kaya, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Okan Gün, Zoolog Dr. Eray Şimşek ve Zoolog Güray Şimşek eşlik etti. Vali Ayhan, incelemeler sırasında yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerin ardından Ayhan ve beraberindekiler valilik ek binası makam toplantı salonunda yapılacak olan egzotik park hakkındaki sunuma geçti. Burada Zoolog Dr. Eray Şimşek egzotik park hakkında Vali Ayhan ve ilgili yetkililere sunum gerçekleştirdi.

        Proje gündeme alındı

        Sunumdan sonra konuşan Vali Ayhan, egzotik park projesinin yapılamayacak bir proje olmadığını ve gündemlerine aldıklarını ifade ederek, “Yapılmayacak bir proje değil. Bunu gündeme aldık. Belediyemiz, Mille Eğitim Müdürlüğümüz, İl Özel İdaremiz, Mili Parklar, Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Tarım İl Müdürlüğümüz ile hep beraber gelerek ve bununda örneklerini masaya yatırarak ilimize böyle güzel bir egzotik park yapalım. Fikir dediğim gibi güzel bir fikir. Fikirden sonra bunun projelendirme süreci çok önemli” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa