Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Çaykur Rizespor maçı öncesi Demir Grup Sivasspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları sabah kahvaltında misafir etti.

        Demir Grup Sivasspor, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız'ın misafiri olarak sabah kahvaltısında Turizm Fakültesi Mihmandar Uygulama Oteli'nde bir araya geldi. Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, "Sivasspor, Sivas'ımızın en önemli markalarından biridir. Sivas'ın iki önemli markasından biri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, diğeri Sivasspor'dur. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 1974'te kurulmuştur. Üniversiteler bulunduğu şehri kalkındıracak, bulunduğu şehre hedef gösterecek yerlerdir. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Sivas bütün kurumlarıyla bir araya gelerek ortak yapabileceğimiz şeylerde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum. Üniversite olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da Sivasspor’un yayındayız, destekçisiyiz. Bu noktada yapmamız gereken ne varsa onu yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

        Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ne zaman ihtiyacımız olsa bize her zaman kapılarını açan şehrimizin çok önemli bir kurumu. Bu iş birliğimizin, bu iyi niyetin artarak devam etmesini tüm kalbimle arzuluyorum ve tekrar bu güzel organizasyon için sizlere ve değerli hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        Programda Başkan Otyakmaz, Rektör Yıldız'a günün anısına '58' numaralı Sivasspor forması hediye etti. Program sonunda Demir Grup Sivasspor'un Rumen orta saha oyuncusu Gabriel Torje'nin doğum günü dolayısıyla futbolcuya sürpriz yapılarak doğum günü pastası kesildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa