Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        -DEMİR Grup Sivasspor'da elmacık kemiğinden ameliyat olan ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Kone, özel maske ile antrenmanlara başladı.

        Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu hafta maçında pazar günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Tamer Tuna nezaretinde sağanak yağmur altında yapılan antrenman ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Geniş alan pas oyunu ile devam eden antrenman taktik çalışmayla sona erdi.

        Kırmızı-Beyazlılarda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta sağ elmacık kemiğine aldığı darbe sonrasında sağ göz çukurunu da içeren üst çene ve elmacık kemiğinde parçalı kırık tespit edilen ve İstanbul'da ameliyat olan Arouna Kone de Sivas'a dönerek özel maskeyle çalışmalara başladı. Fenerbahçe maçını kaçıran ve antrenman eksiği bulunan Kone'nin Kayseri maçında da görev almasının zor olduğu öğrenildi.

        Kırmızı beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa