Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta polis ekiplerince yapılan yol kontrolleri sırasında durdurulan yolcu otobüsünde yurda kaçak yollarla giriş yapan 27 göçmen yakalandı.

        Olay, SivasSivas karayolu üzerindeki uygulama noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kontrolü yapan polis ekipleri Van'dan Ankara'ya gitmekte olan 34 PV 8658 plakalı yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüs içerisinde yapılan kontrollerde geçerli kimlik ve izin belgesi bulunmayan aralarında kadın ve çocuğunda bulunduğu 27 Afgan ve Pakistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kaçak göçmenleri taşıyan otobüs firmasına idari para cezası kesildi. Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa