Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta sürücüsünün park ettikten sonra kilitlemediği otomobilden telefon çalan hırsızlık şüphelisi polis ekiplerince yakalandı.

        Olay, 19 Eylül günü saat 16.30 sıralarında Gültepe Mahallesi Toptancılar Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Toptancılar Sitesi'ne gelen T.E., 58 SG 504 plakalı otomobilini park ettikten sonra kapıları kilitlemeyi unuttu. Bir süre sonra tekrar otomobile gelen T.E. cep telefonunu aracında bıraktığı yerde bulamadı. T.E. bunun üzerine durumu polis ekiplerine haber verdi. Hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kamera görüntülerinden otomobilden telefonu çalan şüphelinin K.D. (25) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli adliyeye sevk edildiği sırada kendini görüntüleyen gazetecilere hakaret etti. Şahsın daha öncede bazı suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa