Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı çocuk ağır yaralandı.

        Kaza, saat 18.30 sıralarında Şeyhşamil Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa K. (40) idaresindeki 58 TZ 511 plakalı otomobil cadde karşıdan karşıya geçmekte olan 4 yaşındaki T.E.Ç.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuğu görenler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğu ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yoğun bakımda tedaviye alınan T.E.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Sürücü olay yerinden kaçtı

        Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede sürünün çocuğa çarptıktan sonra 25 metre sonra durabildiği tespit edildi. Çocuğa çarptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücü Mustafa K. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs ilk ifadesinde çocuğun aniden önüne çıktığını iddia etti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa