Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda yapımı sürdürülen Ay Yıldız Cami'sine hayırsever vatandaşların destekleri sürüyor.

        Oğlu Kenan Erdemli ile birlikte Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret eden Zafer Erdemli, kendisini gururlandıran bir proje olarak değerlendirdiği Ay Yıldız Camisi'ne 10 bin liralık bir destek sağlamak istediklerini söyledi.

        Erdemli ailesinin gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür eden Başkan Aydın ise, Sivas'taki cenaze namazlarının büyük bir kısmının artık Ay Yıldız Camisi'nden kaldırılacağını kaydederek şehir merkezindeki cenaze törenlerinde oluşan trafik yoğunluğunun da azalacağını söyledi.

        18 yıldır şehir dışında yaşadığını kaydeden Erdemli, Sivas'a yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Aydın'a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa