Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Zara ilçesinde 18'inci Zara Bal ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarının finalinde iki güreşçi arasında kavga çıktı. Ailelerin de karıştığı kavga sonucu iki güreşçi diskalifiye edildi.

        Zara ilçesinde hafta sonucu düzenlenen Bal ve Kültür Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivaller kapsamında güreş müsabakaları yapıldı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan iki güreşçi final müsabakasında eşitliği bozamadı. Uzatmaya giden müsabakayı kazanmak için kıyasıya mücadele eden güreşçilerden birinin yüzüne tokat gelmesi ortalığı karıştırdı. Ailelerin de karıştığı kavgaya polis ekipleri müdahale etti. Kısa sürede yatıştırılan kavga sonrası müsabakanın hakemi iki güreşçiyi ve aileleri barıştırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa