Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Belediyesi açık hava sinema günlerinde gösterime sunacağı 'Eşkıya' filmi için hazırladığı afişle Türkiye ile ABD arasındaki krize göndermede bulundu.

        Sivas Belediyesi tarafından 15 gün boyunca 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenecek olan açık hava sinema günlerinde yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yaptığı ve başrollerini Şener Şen, Uğur Yücel, Yeşim Salkım ile Şermin Hürmeriç'in paylaştığı 1996 yapımı 'Eşkıya' isimli film gösterime sunulacak. Sivas Belediyesi sosyal medya hesabından Sivas halkını filmi izlemeye davet ederken Türkiye ile ABD arasındaki krize göndermede bulundu. Hazırlanan afişte,"Sivas açık hava sinemamızda günün filmi ABD'ye gelsin. Bugün yazlık açık hava sinemamızda 'Eşkıya' filmi var. Hemde ülkesini 1 dolara satmaya çalışanlara dersini veren kahramanlarımızın adını verdiğimiz 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda" ifadeleri yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa