Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demir Grup Sivasspor'un Brezilya'nın Santos takımında kadrosuna kattığı 31 yaşındaki savunma oyuncusu David Braz, "Yeni bir meydan okuma Sivasspor'a yardım etmeye tüm emeğimi vermeye geldim. Takımıma destek vereceğim Robinho ile oynamak büyük bir şeref. Sivasspor'a yardım edebilmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

        Santos'tan satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık olarak anlaşılan Brezilyalı savunma oyuncusu David Braz için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bugün yine bir transfer günü eksik olduğumuz mevkilerdeki transferlerimize devam ediyoruz. David Braz transferiyle stoper bölgesindeki sorunu halletmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde de transferler devam edecek. David Braz ülkesinden bilinen çok önemli bir oyuncu iyi ve ciddi bir kulüpten transfer yaparak kendisiyle 1 yıllık kiralık olarak satın alma opsiyonlu sözleşme imzalıyoruz. İnşallah Sivasspor'a çok önemli hizmetlerde bulunacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

        "Robinho ile oynamak büyük bir şeref"

        "Merhaba gardaş" diyerek sözlerine başlayan David Braz ise transferde emeği geçenlere teşekkür etti. Brezilyalı oyuncu, "Burada olmak bir şeref çok mutluyum. Yeni bir meydan okuma Sivasspor'a yardım etmeye tüm emeğimi vermeye geldim. Takımıma destek vereceğim Robinho ile oynamak büyük bir şeref. Sivasspor'a yardım edebilmek için elimden geleni yapacağım. Görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım" dedi.

        Transfer sürecinde Robinho ve Douglas ile görüştüğünü ifade eden Braz kulüp hakkında olumlu bilgiler aldığını söyledi. Braz, 14 numaralı formanın kendisine uğur getirdiğini de sözlerine ekledi.

        Konuşmaların ardından David Braz kendisinin 1 yıllık kiralık olarak kırmızıbeyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa