Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Ahmet Sait Akboğa, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret ederek veda etti. Akboğa, görev süresi boyunca desteklerinden dolayı Vali Gül ve Başkan Aydın'a teşekkür etti.

        ÇEDAŞ genel müdürlük görevinden ayrılarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda (EPDK) Başkan Danışmanlığı görevine atanan Ahmet Sait Akboğa, Vali Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'a veda ziyaretinde bulundu. ÇEDAŞ Muhasebe ve Finans Direktörü Sinan Polat ile birlikte Vali Gül ve Başkan Aydın'ı makamlarında ziyaret eden Akboğa, yerel yönetimlerle uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdiklerini ve kentte kaliteli, kesintisiz ve sürekli elektrik dağıtım hizmetine yönelik kalıcı çözümler üretmeye gayret ettiklerini belirtti. Akboğa, genel müdürlük görevi boyunca verdikleri desteklerden dolayı Vali Gül ve Başkan Aydın'a teşekkür etti.

        Vali Davut Gül, kente yapılan elektrik dağıtım alanındaki yatırımlar ve özverili çalışmaları nedeniyle Akboğa'ya teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Belediye Başkanı Sami Aydın ise elektrik şebekelerinin yeraltına alınmasına yönelik çalışmaları takdir ettiklerini ve bu çalışmaların kentin çehresine önemli katkıları olduğunu ifade ederek hiçbir taleplerinin ÇEDAŞ tarafından geri çevrilmediğini söyledi. ÇEDAŞ ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sami Aydın, Akboğa'ya EPDK'daki yeni görevinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa