Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Belediyesi tarafından yapılan Türkiye'nin en büyük hayvan barınaklarından biri olan Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilete Merkezi ve Hayvan Oteli'nin açılışı yapılacak.

        Şehirde yaşayan her canlının hakkını gözeterek hizmet eden Sivas Belediyesi, Türkiye'ye örnek olacak bir projeyi daha hayata geçirdi. Seyfebeli mevkinde inşaatı tamamlanan hayvan oteli sokak hayvanlarına sıcak bir yuva oldu. 2005 yılında yapılan hayvan barınağının yetersiz kalmasından dolayı yeni bir proje başlatan Sivas Belediyesi, başıboş hayvanların hem doğal bir ortamda yaşamlarını sürdürmesi, hem de rehabilite edilmesini amaçlıyor.

        Çalışmaları tamamlanan Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilete Merkezi ve Hayvan Oteli; sadece başıboş sokak hayvanları değil, sahipleri şehir dışına çıkacak olan evcil hayvanları da misafir edecek. Çocukların gezebileceği ve hayvanlarla iç içe olabileceği bir ortamda oluşturulan projede; hayvan hastanesi, hayvan oteli, otoparklar ve yeşil alanlar da yer alıyor.

        Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede ziyaretçiler için dinlenme, çaykahve içebilecekleri mekânlar da bulunurken; hayvan hastanesi, otel ve diğer tüm donatılarla birlikte bu modern kompleks toplam 7 milyon liraya mal oldu.

        Seyfebeli'nde inşa edilen projenin açılışı için 10 Ağustos Cuma Günü saat 14.00'ten itibaren jandarma binası önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa