Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Şehitlik ziyareti yapıldı.

        Mezarlık ziyaretine Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Program şehit mezarları başında Kuranı Kerim tilaveti okunması ile başladı. Yukarı Tekke Mezarlığında bulunan Polis Şehitliği ve Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Protokol üyeleri burada 15 Temmuz gecesi Ankara Gölbaşı’nda Özel Harekat Daire Başkanlığı’na darbe girişimcileri tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit düşen 4. sınıf Emniyet Müdürü Münir Murat Ertekin’in Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bulunan mezarı ziyaret etti ve gül bıraktı. Ayrıca Polis Şehitliği ve Garnizon Şehitliği'ni ziyaret eden protokol üyeleri şehit mezarlarına gül bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa