Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Divriği ilçesinde bir grup vatandaşın doğada gördükleri ayıya “gel yavrum gel ben seni severim” sözleri ile seslenmeleri dikkat çekti.

        Sivas’ın Divriği ilçesinde doğada aç kalan ayı yerleşim alanına indi. Yerleşim alanına inen ayı, bir süre sonra köylüler tarafından fark edildi. Grup ayının kendilerini izlediğini fark etmelerinin ardından cep telefonu ile ayıya görüntü almaya başladı. Cep telefonu ile görüntü alırken içlerinden bir kadının “gel yavrum gel ben seni severim” diyerek ayıya seslendiği anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. Kadının doğada gördüğü vahşi ayıya bu seslenişi ise sosyal medyada ilgi odağı oldu. Görüntülerde bir süre grubu izleyen ayı grubun çağrılarına yanıt vermezken, bir süre sonra koşarak uzaklaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa